Met Fitavie nu veilig vanuit uw eigen woonkamer lekker bewegen!

Lege treinen, verlaten snelwegen en keukentafels die dienst doen als bureau: miljoenen Nederlanders werken noodgedwongen thuis vanwege het corona virus. Een noodzakelijke maatregel om de verspreiding van het virus tegen te gaan, maar er loert wel een ander gevaar: gebrek aan lichaamsbeweging. En dat terwijl het juist heel belangrijk is voor je immuunsysteem!

NU FITAVIE TIJDELIJK MET 50% KORTING – MEER DAN 100 OEFENINGEN (slechts E 24,99)

Fitavie richt zich op ouderen (en zorgverleners & mantelzorgers) die zolang mogelijk vitaal genoeg willen blijven met als doel langer thuis wonen.

Fitavie is de coach die u elke dag helpt bij bewegen. En dat op een leuke en gerichte manier. U geeft aan welke dagelijkse activiteiten belangrijk zijn om te doen en te blijven doen. U geeft aan wat de (on)mogelijkheden zijn en Fitavie maakt automatisch een uitdagend en leuk programma…… op maat!

Door uw reactie te geven op de oefeningen leert het programma u steeds beter kennen en zal Fitavie u steeds beter bedienen en adviseren.

Bent u mantelzorger of zorgverlener? Dan kunt u ook samen met uw naaste of uw cliënt op afstand meekijken en het programma ook op afstand instellen.

Heeft u interesse?
Klik hieronder op ‘volgende’ om door te gaan of neem contact met ons op

Volgende